Jednoduchý recept

Vepřové s rajčátky a fazolemi

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 59092

Ingredience

2 špetka Bazalka sušená
1 ks Cibule
400 g Fazole v tomatové omáčce
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Oregano sušené
1 špetka Pepř černý mletý
200 g Rajčata
1 špetka Sůl
200 g Vepřové kotlety

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 407 kcal
Kilojoule 1 702kJ
10% Sacharidy 35 g
22% Tuky 16 g
39% Sodík 779 mg
55% Bílkoviny 31 g

Vepřové s rajčátky a fazolemi postup přípravy receptu:

1

Plátky kotlety naklepeme, podle chuti osolíme, opepříme a nakrájíme na nudličky nebo na malé kousky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobno, rajčata na menší kousky.

2

Cibuli usmažíme na oleji do růžova, přidáme maso, oregano a sušenou bazalku. Přiklopíme poklicí a dusíme do vydušení na tuk.

3

Přidáme nakrájená rajčata a krátce podusíme.

4

Dochutíme solí, vlijeme celý obsah konzervy, prohřejeme a odstavíme.

Poznámka

Podáváme s pečivem. Použijeme bílé fazole v tomatě

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept