Jednoduchý recept

Krůtí roládky v anglické slanině

  • Česko
Palec nahoru
8
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 8 Krůtí roládky v anglické slanině 5 1
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 59113

Ingredience

70 g Anglická slanina
2 kávová lžička Hladká mouka pšeničná
1 polévková lžíce Hořčice
250 g Krůtí prsa
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
4 špetka Pepř 4 barev
1 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
4 špetka Sůl
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 780kJ
2% Sacharidy 7 g
38% Tuky 28 g
42% Sodík 835 mg
58% Bílkoviny 33 g

Krůtí roládky v anglické slanině postup přípravy receptu:

1

Omyté krůtí maso nakrájíme na menší plátky a rozklepeme.

2

Plátečky potřeme hořčicí, protlakem, osolíme a opepříme. Stočíme do roládky, zabalíme do plátků anglické slaniny a urovnáme do zapékací formy vymazané olejem.

3

Podlijeme 1 dcl vody, vložíme do předehřáté trouby a při 200°C pečeme 30 minut.

4

Šťávu zahustíme hladkou moukou rozmíchanou v troše studené vody, provaříme a odstavíme.

Poznámka

Podáváme s vařenou rýží. Použijeme drcený pepř 4 barev a bavorskou hořčici.

Komentáře a hodnocení

 
Karel Svoboda
Krůtí roládky v anglické slanině
Vypadá to nádherně! Vyzkouším.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
8
Palec dolu
0
5
Ověřený recept