Jednoduchý recept

Zeleninová pánev s krůtím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 59121

Ingredience

1 kostka Bujón slepičí
0,5 kávová lžička Chilli paprička sušená
1 ks Cibule
50 g Hrášek mražený
50 g Kapie
200 g Krůtí prsa
40 g Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 špetka Pepř 4 barev
3 kávová lžička Protlak rajčatový sterilovaný
100 g Pórek
1 kávová lžička Solamyl - bramborový škrob
300 ml Voda pitná
3 stroužek Česnek
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 240 kcal
Kilojoule 1 004kJ
5% Sacharidy 19 g
13% Tuky 10 g
44% Sodík 875 mg
33% Bílkoviny 19 g

Zeleninová pánev s krůtím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěný pórek a červenou cibuli nakrájíme na půlkolečka. Oloupanou mrkev nakrájíme na malé kostičky a stroužky česneku nastrouháme na jemno. Červenou kapii omyjeme, zbavíme semínek a nakrájíme na nudličky, žampióny nakrájíme na plátky.

2

Krůtí maso nakrájíme na nudličky a obalíme ve škrobu. Rajčatový protlak rozmícháme ve vodě.

3

Maso společně s cibulí v pánvi na oleji orestujeme. Přidáme mrkev a kapii a ještě krátce restujeme.

4

Zalijeme rozmíchaným protlakem, přidáme žampióny, drcený pepř 4 barev, bujón a drcené sušené chilli papričky (z mlýnku). Vaříme zvolna asi 15 - 20 minut.

5

Poté přidáme pórek, hrášek a krátce povaříme. Nakonec vmícháme nastrouhaný česnek, necháme přejít varem a odstavíme.

Poznámka

Podáváme s americkými bramborami.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept