Jednoduchý recept

Mandlové bílkové hrudky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59219

Ingredience

420 g Cukr krupice
120 plátek Mandle plátky
20 g Mouka pšeničná hrubá
6 ks Vaječný bílek slepičí
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 362 kcal
Kilojoule 1 516kJ
24% Sacharidy 87 g
0% Tuky 0 g
4% Sodík 89 mg
10% Bílkoviny 6 g

Mandlové bílkové hrudky postup přípravy receptu:

1

Mandlové plátky, cukr, bílky a hrubou mouku šleháme v nádobě umístěné ve vodní lázni do zahřátí a do zhoustnutí.

2

Z připravené hmoty tvarujeme na plech vyložený pečicím papírem malé hrudky. Pečeme je (sušíme) v troubě vyhřáté asi na 100 stupňů Celsia přibližně 40 minut dorůžova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept