Jednoduchý recept

Princesky s čokoládovým krémem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 59229

Ingredience

Těsto
500 g Linecké těsto
Krém
100 g Cukr moučkový
300 ml Mléko plnotučné
200 g Máslo čerstvé
1 ks Pudinkový prášek - čokoládový

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 325kJ
11% Sacharidy 40 g
59% Tuky 44 g
2% Sodík 45 mg
5% Bílkoviny 3 g

Princesky s čokoládovým krémem postup přípravy receptu:

1

Linecké těsto rozválíme na plát silný 3-5mm a vykrájíme z něj oválky. Každý oválek po jedné straně obtiskneme na struhadlo, aby povrch zvrásněl. Princesky pečeme hladkou stranou dolů na plechu vyloženém pečicím papírem ve středně vyhřáté troubě asi 10 minut.

2

Po vychladnutí slepujeme oválky čokoládovým krémem hladkými stranami k sobě.

3

Příprava krému: Z mléka a pudinkového prášku uvaříme hustý pudink. Po prochladnutí do něj vmícháme máslo utřené s cukrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept