Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 2 Pavoučci 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 59315

Ingredience

1 ks Bageta
2 kávová lžička Hořčice
100 g Máslo
10 ks Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 balení Sardinky v oleji
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

50% Kalorie 995 kcal
Kilojoule 4 163kJ
21% Sacharidy 77 g
63% Tuky 47 g
235% Sodík 5 g
26% Bílkoviny 14 g

Pavoučci postup přípravy receptu:

1

Sardinky dáme do misky a přidáme k nim máslo, hořčici, sůl a pepř a vše důkladně rozmixujeme.

2

Rybičkovou pomazánkou potřeme na kolečka pokrájenou bagetu.

3

Olivy rozkrájíme podélně na půl a jejich část pak ještě znovu na menší obloučky.

4

Ty pak budou tvořit tělo a pavoučí nohy, pak už je jen nazdobíme navrch pomazaných baget.

Komentáře a hodnocení

 
bruschetta
Pavoučci
Do pomazánky jsem přidala červenou cibuli, bez ní byla pomazánka málo výrazná. Pavoučci jsou hezká dekorace na Halloween nebo nějakou párty, pokud mezi hosty není někdo trpící arachnofobií grin

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
2
Palec dolu
0
5
Ověřený recept