Jednoduchý recept

Vepřové rizoto

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 5936

Ingredience

1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kečup
1 kávová lžička Petržel - nať
25 dkg Rýže dušená
8 dkg Sýr Eidam cihla 30%
1 špetka Sůl
250 g Vepřové ve vlastní šťávě
1 l Voda pitná
20 dkg Zelenina kořenová

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 697 kcal
Kilojoule 2 915kJ
12% Sacharidy 45 g
57% Tuky 43 g
7% Sodík 145 mg
63% Bílkoviny 35 g

Vepřové rizoto postup přípravy receptu:

1

Očištěnou a nakrájenou polévkovou zeleninu uvaříme doměkka.

2

Cibuli nakrájíme a osmahneme, přidáme pokrájené maso z vepřové konzervy, vařenou zeleninu, promícháme a prohřejeme. Vmícháme

3

uvařenou rýži, promícháme, přisolíme a přidáme jemně

4

nakrájenou petrželku.

5

Porce na talíři posypeme strouhaným sýrem a pokapeme kečupem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept