Španělská omeleta II

30 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1499 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
118 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na tuku opečeme na kolečka nakrájenou klobásku chorizo. Tuk scedíme a nalijeme do pánve. Přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, které mírně opečeme. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, párek a nadrobno nakrájený česnek. Nakonec přidáme přepůlená cherry rajčátka a opečené chorizo. Osolíme, opepříme a necháme chvilku restovat.
  • 2
    Nakonec celou směs zalijeme vajíčky, ve kterých jsme rozmíchali nastrouhaný sýr. Zakryjeme pokličkou a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Pavlína94
so 12. 4. 2014
Výživné :-))), ale moooc dobréééé ! To jsme si pochutnali !