Jednoduchý recept

Španělská omeleta II

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 59397

Ingredience

2 ks Brambory vařené
1 ks Cibule
5 dkg Klobása Chorizo
50 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Párky Frankfurtské
6 ks Rajče cherry
5 dkg Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

76% Kalorie 1,499 kcal
Kilojoule 6 272kJ
13% Sacharidy 46 g
158% Tuky 118 g
43% Sodík 865 mg
115% Bílkoviny 65 g

Španělská omeleta II postup přípravy receptu:

1

Na tuku opečeme na kolečka nakrájenou klobásku chorizo. Tuk scedíme a nalijeme do pánve. Přidáme na kolečka nakrájené uvařené brambory, které mírně opečeme. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, párek a nadrobno nakrájený česnek. Nakonec přidáme přepůlená cherry rajčátka a opečené chorizo. Osolíme, opepříme a necháme chvilku restovat.

2

Nakonec celou směs zalijeme vajíčky, ve kterých jsme rozmíchali nastrouhaný sýr. Zakryjeme pokličkou a necháme ztuhnout.

Poznámka

Na talíři omeletu ozobíme rajčaty a okurkou.

Komentáře a hodnocení

 
Alba
Španělská omeleta II
Výživné :-))), ale moooc dobréééé ! To jsme si pochutnali !

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept