Jednoduchý recept

Newyorský cheesecake

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 95 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 59409

Ingredience

Korpus
45 g Máslo
125 g Sušenky BeBe světlé jemné
Náplň
230 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Maizena - kukuřičný škrob
200 g Máslo
125 ml Smetana ke šlehání
230 g Sýr krémový
1 kávová lžička Tresť vanilková
1 ks Vaječný žloutek slepičí
5 ks Vejce slepičí
1 kávová lžička Whiskey
250 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

68% Kalorie 1,335 kcal
Kilojoule 5 587kJ
26% Sacharidy 94 g
65% Tuky 49 g
20% Sodík 394 mg
34% Bílkoviny 19 g

Newyorský cheesecake postup přípravy receptu:

1

Příprava korpusu: Sušenky rozdrtíme a smícháme se změklým máslem. Vzniklou směs rozložíme na dno dortové formy vyložené pečicím papírem.

2

Příprava náplně: V míse rozmícháme smetanový sýr s rozpuštěným, vychladlým máslem. Přidáme maizenu a cukr, zamícháme, přidáme zakysanou smetanu a smetanu ke šlehání, whiskey a vanilkovou tresť. Znovu zamícháme a nakonec přidáme vejce a žloutek. Vše ještě dobře promícháme a naneseme na připravený sušenkový korpus.

3

Koláč pečeme v troubě vyhřáté na 190 stupňů Celsia asi 70 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept