Jednoduchý recept

Jehněčí kotletky v jogurtové marinádě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 59537

Ingredience

1 špetka Chilli koření mleté
1000 g Jehněčí kotlety
250 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kmín římský
2 polévková lžíce Koriandr
1 ks Limetka
3 polévková lžíce Mandle mleté
1 polévková lžíce Máta
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 416 kcal
Kilojoule 1 739kJ
1% Sacharidy 4 g
38% Tuky 28 g
5% Sodík 100 mg
60% Bílkoviny 34 g

Jehněčí kotletky v jogurtové marinádě postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme nasekané bylinky, nastrouhanou kůru z 1 limetky, lžíci limetkové šťávy a prolisovaný česnek. Přidáme jogurt, mleté mandle, sůl, pepř, koření a vše dobře promícháme.

2

V připravené marinádě obalíme očištěné jehněčí kotlety a necháme přikryté asi 2 hodiny v chladničce.

3

Potom kotlety znovu promícháme s marinádou a rozložíme je na rošt grilu. Můžeme je grilovat i v misce z alobalu asi 15cm nad žhavými uhlíky. Během grilování maso několikrát obrátíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept