Rybí konzervy

340 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
590 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
364 mg
Cukr
9 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané, očištěné ryby zbavené hlav omyjeme, osušíme a dobře osolíme. Upečeme je ve středně vyhřáté troubě.
  • 2
    Po vychladnutí vložíme pečené rybí maso do čistých sklenic nebo konzerv, přidáme koření a přilijeme tolik vody, aby sahala asi 2 cm nad maso. Můžeme přilít i trochu oleje.
  • 3
    Zavařujeme při 100 stupních Celsia asi 5 hodin, dbáme přitom, aby se z hrnce nevyvařila voda.
  • 4
    Konzervy uložíme na chladném místě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 31. 5. 2016
Rybí konzervy
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaký druh ryby se dá použít a jak dlouho sterilizovat v zavarovacim hrnci. Díky Petra