Jednoduchý recept

Krevety s česnekovou omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Krevety s česnekovou omáčkou 5 1
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59600

Ingredience

1 ks Feferony
300 g Krevety tygří - loupané
3 polévková lžíce Olej olivový
2 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
2 polévková lžíce Rozmarýn
2 špetka Sůl
4 špetka Tymián
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 131 kcal
Kilojoule 549kJ
3% Sacharidy 11 g
9% Tuky 7 g
17% Sodík 343 mg
34% Bílkoviny 19 g

Krevety s česnekovou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Krevety očistíme, česnek nakrájíme na kousky, feferonku na kolečka a bylinky potrháme. Na oleji osmahneme česnek, feferonku, bylinky a potom opečeme krevety ze všech stran. Krevety vyjmeme a udržujeme v teple.

2

Rajčata necháme okapat, potom je rozmačkáme, přidáme na pánev a asi 10 minut dusíme, ochutíme oslí, pepřem a na talíři krevety polijeme omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept