Jednoduchý recept

Pomazánka z moravanky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59776

Ingredience

5 ks Brambory vařené
1 ks Cibule
200 ml Majonéza
200 g Salám jemný
3 ks Vejce slepičí
250 g Moravanka

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 666 kcal
Kilojoule 2 787kJ
7% Sacharidy 26 g
77% Tuky 57 g
38% Sodík 764 mg
23% Bílkoviny 13 g

Pomazánka z moravanky postup přípravy receptu:

1

Zeleninu slijeme a najemno nasekáme. Pokud chceme pomazánku méně pikantní, vyndáme feferonku.

2

Přidáme najemno nasekanou cibuli a ostatní suroviny nastouháme na hrubém struhadle.

3

Spojíme majonézou, dochutíme solí a pepřem a necháme chvíli odležet.

Poznámka

Vejce a brambory musí být předem uvařené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept