Vepřové maso s omáčkou

40 min.
Evropa

Ingredience

      • 400gramůVepřové maso
      • 2lžíceKečup
      • 0,5lžíceKari
      • 2lžíceCukr krupice
      • 60gramůProtlak rajčatový
      • 1špetkaChilli
      • 1litrVoda pitná
      • 1lžičkaSůl
      • 1lžíceMouka pšeničná hladká
      • 250gramůZelenina nakládaná
    Počet porcí:
    6

    Nutriční hodnoty v jedné porci

    Kalorie
    52 kcal
    Bílkoviny
    1 g
    Sacharidy
    12 g
    Vláknina
    2 g
    Cukr
    5 g
    Zobrazit vše

    Postup přípravy

    • 1
      Vepřové maso nakrájené na kostičky osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na pánvi.
    • 2
      V litru vody povaříme protlak, kečup, koření a cukr.
    • 3
      Zahustíme hladkou moukou, přidáme zeleninovou čalamádu (bez nálevu) a sundáme z plotny.
    • 4
      Hotové maso přelijeme omáčkou a podáváme.

    Komentáře

    Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.