Jednoduchý recept

Vepřové maso s omáčkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59807

Ingredience

1 špetka Chilli
2 polévková lžíce Cukr krupice
0,5 polévková lžíce Kari
2 polévková lžíce Kečup
60 g Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
400 g Vepřové maso
250 g Zeleninová čalamáda
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 165 kcal
Kilojoule 691kJ
3% Sacharidy 10 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 7 mg
20% Bílkoviny 11 g

Vepřové maso s omáčkou postup přípravy receptu:

1

Vepřové maso nakrájené na kostičky osolíme, opepříme a zprudka orestujeme na pánvi.

2

V litru vody povaříme protlak, kečup, koření a cukr.

3

Zahustíme hladkou moukou, přidáme zeleninovou čalamádu (bez nálevu) a sundáme z plotny.

4

Hotové maso přelijeme omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept