Jednoduchý recept

Brambory Byron

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 5989

Ingredience

1 kg Brambory
1 dl Mléko polotučné
100 g Máslo čerstvé
200 ml Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 831 kcal
Kilojoule 3 478kJ
9% Sacharidy 33 g
99% Tuky 74 g
11% Sodík 219 mg
20% Bílkoviny 11 g

Brambory Byron postup přípravy receptu:

1

Brambory upečeme ve slupce. Oloupeme je, dužinu rozmačkáme vidličkou a přidáme máslo, sůl a pepř.

2

Tvoříme větší medailonky a po obou stranách je osmažíme na oleji.

3

Pokrm pokapeme mlékem, posypeme nastrouhaným sýrem a dáme zapéci.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept