Vanilkový krém II

25 min.

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1459 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
67 g
Sacharidy
154 g
Cukr
99 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko svaříme s cukrem a vanilkou, přecedíme a necháme téměř vychladnout.
  • 2
    Žloutky v míse našleháme, mísu vložíme do vroucí vodní lázně a po částech do nich zašleháme vlažné mléko.
  • 3
    Dál šleháme až do doby, kdy krém zhoustne a chytá se metly.
  • 4
    Během šlehání udržujeme stálou teplotu vodní lázně - nesmí se vařit, protože by se krém srazil.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.