Plněné broskve - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 10 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Plněné broskve
Celkový čas: | 10 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | WeNdY96 |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (73%) |
ID receptu: | 59960 |
Kategorie: | Ovocné dezerty |
Ingredience
50 g | Čokoláda mléčná |
1 polévková lžíce | Cukr moučkový |
200 g | Kompot broskvový |
100 g | Lučina |
250 ml | Smetana na šlehání |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 26g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 92,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,8mg |
Vitamín E | 0,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr moučkový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Čokoláda mléčná, Kompot broskvový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Lučina, Smetana na šlehání nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Plněné broskve postup přípravy receptu:
1 | Smetanu našleháme do tuha. Cukr s lučinou utřeme do hladkého krému a vmícháme do ušlehané smetany. |
2 | Okapané půlky broskví rozložíme na plochou mísu jako misky a každou naplníme lžící krému. |
3 | Nakonec hustě posypeme nastrouhanou čokoládou. |