Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (46%)
ID receptu: 59971

Ingredience

4 polévková lžíce Cukr moučkový
4 polévková lžíce Mouka polohrubá
1 hrst Mouka pšeničná hrubá
2 polévková lžíce Tuk
1 ks Vanilkový cukr
4 ks Vejce slepičí
Krém
1 polévková lžíce Citronová kůra
2 polévková lžíce Cukr moučkový
2 polévková lžíce Džem rybízový
2 polévková lžíce Rum
2 polévková lžíce Voda pitná
Na posypání
2 polévková lžíce Cukr moučkový

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 907kJ
18% Sacharidy 63 g
22% Tuky 16 g
5% Sodík 97 mg
21% Bílkoviny 12 g

Rumový chlebíček postup přípravy receptu:

1

Z bílků našleháme tuhý sníh, do něj střídavě zašleháme žloutky a po lžících moučkový cukr. Nakonec vmícháme vanilkový cukr a mouku. Těsto nalijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané formy a v mírně zahřáté troubě zvolna upečeme.

2

Po vyklopení necháme vychladnout, příčně rozkrojíme a spojíme krémem.

3

Krém: vodu s cukrem svaříme, vmícháme džem, rum a citronovou kůru. Hotový chlebíček cukrujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept