Tatrankové kuličky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
38 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
2 g
Cukr
29 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tatranky nastrouháme a přidáme změklé máslo, cukr a kakao. Vypracujeme hladké těsto, které necháme chvíli ztuhnout v chladničce.
  • 2
    Z těsta tvarujeme kuličky a obalujeme je v kokosu.
  • 3
    Cukroví ukládáme do papírových košíčků.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
majdamazi-93550
út 29. 9. 2015
Tatrankové kuličky
každý rok je dělávám,hlavně na vánoce!!!