Jednoduchý recept

Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept
4 1 Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě 5 1
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 60075

Ingredience

1 ks Cibule
3 polévková lžíce Majonéza
2 špetka Pepř černý mletý
2 ks Vejce slepičí
300 g Vepřové maso ve vlastní šťávě
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 148 kcal
Kilojoule 620kJ
1% Sacharidy 4 g
17% Tuky 13 g
7% Sodík 133 mg
10% Bílkoviny 5 g

Pomazánka z vepřového ve vlastní šťávě postup přípravy receptu:

1

Maso ze sklenice dáme do mísy, přidáme majonézu a lehce pomačkáme šťuchadlem na brambory.

2

Vejce uvařená natvrdo oloupeme a nastrouháme na slzičkovém struhadle. Oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno.

3

Do rozmačkaného masa lehce vmícháme nakrájená vejce, cibuli, opepříme a podle potřeby můžeme i osolit.

Poznámka

Vejce natvrdo uvaříme předem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
4
Skvělý recept