Jednoduchý recept

Kuřecí maso pečené s tatarskou omáčkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60091

Ingredience

3 ks Cibule
600 g Kuřecí prsa
20 g Máslo
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
100 g Tatarská omáčka

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 616kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
0% Sodík 3 mg
14% Bílkoviny 8 g

Kuřecí maso pečené s tatarskou omáčkou postup přípravy receptu:

1

Dno remosky lehce vymažeme máslem a poklademe oloupanou, na půlkolečka nakrájenou cibulí.

2

Cibuli mírně osolíme a rozložíme na ni osolené a opepřené kousky kuřecího masa bez kůže. Maso potřeme tatarskou omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

3

Pokrm pečeme asi 30 minut.

Poznámka

Můžeme použít i maso z vykostěných kuřecích stehýnek. Podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept