Jednoduchý recept

Kapr na šalvěji a slanině

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60121

Ingredience

100 g Anglická slanina
600 g Kapr obecný
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Sůl
1 hrst Šalvěj čerstvá
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 326 kcal
Kilojoule 1 363kJ
0% Sacharidy 1 g
29% Tuky 22 g
14% Sodík 284 mg
53% Bílkoviny 30 g

Kapr na šalvěji a slanině postup přípravy receptu:

1

Podkovy nakrájené z očištěného kapra osolíme, proložíme čerstvou šalvějí a necháme nejméně 2 hodiny odležet.

2

Potom maso vložíme do olejem vymazané remosky, proložíme plátky anglické slaniny a pečeme doměkka. Během pečení můžeme maso mírně podlít trochou vody.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept