Filé po japonsku

30 min.
Japonsko

Ingredience

    • 600gramůFilé rybí
    • 4lžíceSójová omáčka
    • 5stroužkůČesnek
    • 1lžičkaCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
63 g
Tuky
1 g
Sacharidy
2 g
Cukr
2 g
Vápník
60 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené rybí filé rozkrojíme na plátky. Na talíři filé zalijeme směsí sójové omáčky, prolisovaného česneku a cukru. Necháme odležet asi 30 minut.
  • 2
    Připravené filé vložíme do remosky vyložené pečicím papírem a upečeme doměkka. Během pečení porce občas potíráme zbylou sójovou směsí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.