Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s parmezánem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 60136
Kategorie: Maso

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
150 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
600 g Vepřové kotlety
20 g Vepřové sádlo škvařené
200 g Zakysaná smetana
20 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 506 kcal
Kilojoule 2 118kJ
1% Sacharidy 4 g
44% Tuky 33 g
35% Sodík 703 mg
82% Bílkoviny 46 g

Vepřové kotlety s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené kotlety osolíme, opepříme a zlehka osmahneme na sádle.

2

Připravené maso vložíme do remosky vymazané máslem a potřeme smetanou rozmíchanou s nastrouhaným sýrem.

3

Pokrm pečeme dozlatova asi 45-50 minut.

Poznámka

Podáváme s různě upravenými bramborami, doplníme zeleninovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept