Jednoduchý recept

Kotlety plněné zelím s medem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60140

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Jablka
1 kávová lžička Kmín celý
2 kávová lžička Med včelí
20 ml Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
150 ml Pivo tmavé 13% 4,4% obj.
1 kávová lžička Sůl
800 g Vepřové kotlety
300 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 485 kcal
Kilojoule 2 028kJ
6% Sacharidy 22 g
32% Tuky 24 g
15% Sodík 298 mg
77% Bílkoviny 43 g

Kotlety plněné zelím s medem postup přípravy receptu:

1

Do vepřových kotlet nakrojíme kapsu. Uvnitř ji osolíme a naplníme zelím smíchaným s medem, nastrouhaným jablkem, pepřem a kmínem. Každou kapsu pevně uzavřeme jehlou nebo párátky.

2

Na oleji zpěníme nasekanou cibuli, přidáme naplněné kotlety a opečeme je. Vše vložíme do remosky a podlijeme pivem.

3

Pokrm pečeme do změknutí masa.

Poznámka

Podáváme se šťouchanými bramborami nebo s chlupatými knedlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept