Jednoduchý recept

Vepřová pečínka se švestkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60142

Ingredience

2 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
700 g Vepřová pečeně
40 g Vepřové sádlo škvařené
1 l Voda pitná
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
200 g Švestky sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 572 kcal
Kilojoule 2 394kJ
5% Sacharidy 19 g
56% Tuky 42 g
6% Sodík 117 mg
51% Bílkoviny 29 g

Vepřová pečínka se švestkami postup přípravy receptu:

1

Sušené švestky namočíme do studené vody na 2 hodiny a potom je vypeckujeme. Vodu ze švestek uchováme.

2

Vepřovou pečeni vykostíme a uprostřed masa nakrojíme kapsu. Kapsu naplníme švestkami, maso osolíme, opepříme a posypeme mletým zázvorem.

3

Připravenou pečeni osmahneme na sádle a i s výpekem přendáme do remosky. Obložíme oloupanou, na čtvrtky nakrájenou cibulí a pečeme doměkka za občasného podlévání vodou ze švestek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept