Jablkový koláč z remosky

55 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4kusyVejce slepičí
    • 6lžicCukr krupice
    • 5lžicVoda pitná
    • 2kusyJablka
    • 1lžíceTuk
    • 2lžíceMouka pšeničná hrubá
    • 1baleníSkořicový cukr
    • 0,5baleníKypřicí prášek do pečiva
    • 6lžicMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
187 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
7 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse vyšleháme vejce s cukrem do pěny. Potom přilijeme vodu a postupně vmícháme hladkou mouku s práškem do pečiva.
  • 2
    Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Povrch poklademe oloupanými, na plátky nakrájenými jablky. Nakonec posypeme skořicovým cukrem a upečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.