Jednoduchý recept

Jablkový koláč z remosky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60171

Ingredience

6 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Jablka
0,5 balení Kypřicí prášek do pečiva
6 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
1 balení Skořicový cukr
1 polévková lžíce Tuk
4 ks Vejce slepičí
5 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 187 kcal
Kilojoule 784kJ
7% Sacharidy 26 g
10% Tuky 7 g
3% Sodík 60 mg
9% Bílkoviny 5 g

Jablkový koláč z remosky postup přípravy receptu:

1

V míse vyšleháme vejce s cukrem do pěny. Potom přilijeme vodu a postupně vmícháme hladkou mouku s práškem do pečiva.

2

Těsto vlijeme do tukem vymazané a hrubou moukou vysypané remosky. Povrch poklademe oloupanými, na plátky nakrájenými jablky. Nakonec posypeme skořicovým cukrem a upečeme.

Poznámka

Při podávání můžeme koláč ozdobit ušlehanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept