Jednoduchý recept

Bramborové trojhránky s uzeným masem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (16%)
ID receptu: 60200

Ingredience

0,5 kg Brambory vařené
300 g Mouka pšeničná hladká
50 g Máslo
300 g Uzené maso vařené
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 899 kcal
Kilojoule 3 762kJ
22% Sacharidy 79 g
61% Tuky 46 g
16% Sodík 322 mg
26% Bílkoviny 15 g

Bramborové trojhránky s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Brambory předem uvařené ve slané vodě nastrouháme, přidáme mouku, vejce a vypracujeme těsto.

2

Těsto rozválíme, radélkem vytvoříme obdélníčky, na které položíme kousek uzeného masa.

3

Obdélníčky přeložíme tak, abychom vytvořili trojúhelníkové taštičky.

4

Trojhránky potřeme máslem a v horké troubě asi na 200°C upečeme dorůžova.

Poznámka

Podáváme samostatně, případně se špenátem nebo kyselým zelím.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept