Bramborové trojhránky s uzeným masem

60 min.

Ingredience

    • 50gramůMáslo
    • 300gramůMouka pšeničná hladká
    • 0,5kilogramBrambory vařené
    • 300gramůUzené maso vařené
    • 1kusVejce slepičí
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
807 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
46 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory předem uvařené ve slané vodě nastrouháme, přidáme mouku, vejce a vypracujeme těsto.
  • 2
    Těsto rozválíme, radélkem vytvoříme obdélníčky, na které položíme kousek uzeného masa.
  • 3
    Obdélníčky přeložíme tak, abychom vytvořili trojúhelníkové taštičky.
  • 4
    Trojhránky potřeme máslem a v horké troubě asi na 200°C upečeme dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.