Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6028

Ingredience

5,5 kg Brambory
100 g Cibule
0,5 l Hovězí vývar základní
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
10 g Petržel - nať
500 g Rajčata
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 938 kcal
Kilojoule 3 926kJ
50% Sacharidy 180 g
16% Tuky 12 g
33% Sodík 669 mg
71% Bílkoviny 40 g

Brambory s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme a krátce ji podusíme na másle. Přidáme oloupaná rajčata nakrájená na větší kousky, vývar a okořeníme.

2

Brambory povaříme ve slupce asi 10 minut, oloupeme a nakrájíme na tlustší plátky. Přidáme je do rajčat a společně dusíme doměkka.

3

Před podáváním pokrm posypeme sekanou petrželovou natí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept