Recept

Bramborová polévka s parmazánem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 6056

Ingredience

6 ks Brambory
4 ks Cibule
600 ml Mléko polotučné
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 421 kcal
Kilojoule 1 763kJ
14% Sacharidy 51 g
22% Tuky 17 g
72% Sodík 1 g
34% Bílkoviny 19 g

Bramborová polévka s parmazánem postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme cibuli, nadrobno a osmahneme na másle doměkka.

2

Přidáme nakrájené, oloupané brambory, vývar, mléko a vaříme tak dlouho až brambory změknou.

3

Rozmixujeme, můžeme přidat trochu vody vmícháme strouhaný parmazán, sůl, pepř a posypeme pažitkou a hoblinami parmazánu.

4

Podáváme s pečivem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept