Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60631

Ingredience

Tmavé těsto
100 g Cukr krupice
100 g Hera
2 polévková lžíce Kakao holandské
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
300 g Mouka polohrubá
1 ks Vejce slepičí
7 polévková lžíce Voda pitná
Světlé řídké těsto
200 g Cukr krupice
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
100 g Mouka polohrubá
100 ml Olej rostlinný
3 ks Vejce slepičí
8 polévková lžíce Voda pitná
Náplň
1 kg Jablka
1 hrst Ořechy vlašské
1 ks Skořicový cukr

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 444 kcal
Kilojoule 1 857kJ
17% Sacharidy 62 g
26% Tuky 20 g
2% Sodík 36 mg
13% Bílkoviny 8 g

Jablečné řezy postup přípravy receptu:

1

Zvlášť zpracujeme suroviny na tmavé těsto a na světlé řídké těsto - v míse vždy vše dobře rozmícháme.

2

Na plech vyložený pečicím papírem rozprostřeme tmavé těsto. Na těsto naneseme oloupaná, nastrouhaná jablka, která posypeme skořicovým cukrem a nasekanými ořechy. Zalijeme světlým řídkým těstem.

3

Moučník pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Poznámka

Můžeme použít i tvarohovou náplň.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept