Jednoduchý recept

Mrkvová buchta

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 60656

Ingredience

200 g Cukr třtinový
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
150 ml Mléko polotučné
280 g Mouka polohrubá
400 g Mrkev kořen
150 ml Olej rostlinný
1 hrst Rozinky
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 204kJ
10% Sacharidy 37 g
19% Tuky 14 g
1% Sodík 18 mg
8% Bílkoviny 5 g

Mrkvová buchta postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev nastrouháme.

2

V míse smícháme mouku s kypřicím práškem, vejce, mléko, olej, třtinový cukr, rozinky a nastrouhanou mrkev. Vše promícháme.

3

Těsto vlijeme na plech vyložený pečicím papírem a pečeme při 180°C asi 25 minut.

Poznámka

Můžeme podávat s kopečkem zakysané smetany nebo šehačky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept