Jednoduchý recept

Telecí maso na paprice

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6078

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1,5 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Sůl
750 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 161kJ
1% Sacharidy 3 g
16% Tuky 12 g
4853% Sodík 97 g
67% Bílkoviny 38 g

Telecí maso na paprice postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a vykostíme, nakrájíme na kostky.

2

Očištěnou cibuli drobně pokrájíme, zpěníme na másle, přimícháme papriku a hned vložíme rozkrájené maso, které zpočátku dusíme bez podlévání, později podlijeme menším množstvím vývaru z kostí, které nám zbyly po vykostění.

3

Maso dusíme do vysmahnutí šťávy. Poté je zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a mírně povaříme.

4

Jako přílohy podáváme rýži, vařené brambory, těstoviny, noky, rohlíky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept