Jednoduchý recept

Polévka z fazolových lusků s kapáním

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61

Ingredience

67 g Cibule
333 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
2 l Hovězí vývar základní
80 g Mouka pšeničná hladká T 650
6,7 g Paprika mletá sladká
0,7 g Pepř černý mletý
6,7 g Sůl
67 g Tuk
27 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 126 kcal
Kilojoule 529kJ
3% Sacharidy 10 g
10% Tuky 7 g
44% Sodík 888 mg
11% Bílkoviny 6 g

Polévka z fazolových lusků s kapáním postup přípravy receptu:

1

Jemně nakrájenou cibuli osmahneme na tuku dozlatova, zasypeme ji prosátou moukou a připravíme světlou zásmažku, do které zamícháme papriku.

2

Hotovou zásmažku za stálého prošlehávání metlou zalijeme vlažným vývarem, uvedeme do varu a nejméně půl hodiny zvolna vaříme.

3

Během vaření přidáme mletý pepř a na kratší kousky nakrájené fazolové lusky.

4

Připravíme kapání z vejce, soli a prosáté mouky, zavaříme je do polévky a podle potřeby přidáme sůl.

5

Polévku ještě krátce povaříme.

Poznámka

Fazolky ve slaném nálevu - sterilované: bez nálevu

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept