Jednoduchý recept

Cizrnový sendvič se zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61068

Ingredience

100 g Artyčoky sterilované
2 ks Cibule
250 g Cizrna konzervovaná
1 polévková lžíce Droždí
100 g Majonéza
1 kávová lžička Mořské řasy sušené
4 ks Okurky nakládané
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
0,3 ks Salát hlávkový
1 špetka Sůl
8 krajíc Toastový chléb - tmavý

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 911kJ
15% Sacharidy 55 g
30% Tuky 23 g
234% Sodík 5 g
21% Bílkoviny 12 g

Cizrnový sendvič se zeleninou postup přípravy receptu:

1

Cizrnu vyklopíme z konzervy a necháme okapat. Vidličkou ji rozmačkáme a dohladka rozetřeme s majonézou. Do vzniklého pyré vmícháme oloupanou, jemně nasekanou cibuli a na kousky nakrájené artyčoky. Dochutíme čerstvým droždím, sójovou omáčkou, sušenou mořskou řasou, solí a pepřem.

2

Toastový chléb nasucho opečeme.

3

Druhou oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rajčata a okurky nakrájíme na plátky.

4

Polovinu opečených krajíčků chleba potřeme cizrnovou pastou, zbylé krajíčky obložíme cibulí, rajčaty, okurkami a listy salátu. Přiklopíme na potřené krajíčky a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept