Zeleninové kebaby v Pita chlebu

65 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
153 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
12 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky podélně nakrájíme na plátky silné 1cm, osolíme je, zatížíme prkénkem a necháme asi 30 minut uležet.
  • 2
    Na marinádu smícháme v misce olej, cayenský pepř, mletou papriku, oregano, bazalku, tymián, sůl a pepř.
  • 3
    Plátky lilku omyjeme pod studenou vodou a naložíme do připravené marinády. Přikryjeme fólií a necháme v chladničce 1 hodinu.
  • 4
    Cukety nakrájené na plátky a papriky nakrájené na nudličky zakapeme olivovým olejem. Spolu s marinovanými plátky lilku vložíme na plech a pečeme ve středně vyhřáté troubě 45 minut. Krátce před koncem pečení do trouby dáme prohřát Pita chleby asi na 2 minuty.
  • 5
    Pita chleby naplníme upečenou zeleninou a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.