Jednoduchý recept

Džus Succo di pomodoro

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61157

Ingredience

40 g Bazalka
4 ks Celer řapíkatý
1 špetka Pepř cayenský
3 ks Rajčata Roma
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

1% Kalorie 22 kcal
Kilojoule 92kJ
1% Sacharidy 4 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 50 mg
2% Bílkoviny 1 g

Džus Succo di pomodoro postup přípravy receptu:

1

Omytá rajčata, očištěný řapíkatý celer a oloupané stroužky česneku dáme do odšťavňovače. Přidáme čerstvou bazalku a vše zpracujeme na šťávu.

2

Nalijeme do sklenic a poprášíme špetkou cayenského pepře.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept