Jednoduchý recept

Telecí játra na cibuli

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6123

Ingredience

1 ks Cibule
600 g Játra telecí
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
1 ks Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 273 kcal
Kilojoule 1 144kJ
4% Sacharidy 13 g
14% Tuky 11 g
4851% Sodík 97 g
56% Bílkoviny 31 g

Telecí játra na cibuli postup přípravy receptu:

1

Telecí játra pouze otřeme, odstraníme blány a nakrájíme na malé kousky.

2

Očištěnou cibuli nakrájíme na jemno, zpěníme na sádle do žluta, přidáme nakrájené maso, opepříme a za stálého míchání opékáme, až budou dostatečně opečená.

3

Hotová játra přendáme na teplou mísu, šťávu zaprášíme hladkou moukou, krátce povaříme. Poté podlijeme 3 lžícemi vývaru, krátce povaříme a játra přelijeme.

Poznámka

Játra osolíme až těsně před vyjmutím z pánve, neboť by ztvrdla.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept