Jednoduchý recept

Rychlé nakládané červené zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61246

Ingredience

60 ml Ocet jablečný
0,5 polévková lžíce Sirup agávový Bio
1 špetka Sůl mořská
180 g Zelí hlávkové červené

Nutriční hodnoty jedné porce

0% Kalorie 9 kcal
Kilojoule 36kJ
0% Sacharidy 2 g
0% Tuky 0 g
2% Sodík 36 mg
1% Bílkoviny 0 g

Rychlé nakládané červené zelí postup přípravy receptu:

1

V míse promícháme očištěné, nakrouhané červené zelí, jablečný ocet, agávový sirup a špetku mořské soli.

2

Navrch položíme talíř nebo mísu se závažím a zelí necháme nejméně 6 hodin uležet v chladu.

3

V ledničce nakládané zelí vydrží až 5 dní.

Poznámka

Nakládané zelí se hodí do wrapů nebo do salátů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept