Recept

Pečená perlička s cibulkami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 61317

Ingredience

1 ks Cibule
10 ks Cibule sterilovaná
1 ks Mrkev kořen
40 g Máslo čerstvé
1 ks Perlička
1 kávová lžička Sůl
4 l Voda pitná
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 628 kcal
Kilojoule 2 629kJ
11% Sacharidy 41 g
24% Tuky 18 g
175% Sodík 3 g
125% Bílkoviny 70 g

Pečená perlička s cibulkami postup přípravy receptu:

1

Očištěnou perličku rozporcujeme, prsa a stehna dáme stranou, ze zeleniny a zbylého masa uvaříme vývar, který zredukujeme na hustou šťávu.

2

Prsa a stehna osolíme a orestujeme po obou stranách na pánvi na másle. Nejdříve opékáme stranu s kůží, celkem restujeme asi 4 minuty (2 minuty z každé strany.) Maso potom vložíme na pekáč do středně vyhřáté trouby, přidáme kousek másla a pečeme jen několik minut.

3

Na pánev s tukem po perličce dáme nakládané cibulky, mírně je orestujeme, zalijeme vínem a 2 lžícemi zredukované šťávy z vývaru.

4

Pečené maso upravíme na talíře spolu s cibulkami a šťávou.

5

Ihned podáváme.

Poznámka

Použijeme malé nakládané cibulky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept