Jednoduchý recept

Svěží tatarák z tuňáka

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 61322

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kapary sterilované
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 špetka Sůl
400 g Tuňák obecný

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 186 kcal
Kilojoule 777kJ
1% Sacharidy 2 g
11% Tuky 9 g
14% Sodík 285 mg
43% Bílkoviny 24 g

Svěží tatarák z tuňáka postup přípravy receptu:

1

Steak z tuňáka nakrájíme na proužky, které rozsekáme na velmi malé kousíčky. Přidáme nasekané olivy a olivový olej. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené kapary, oloupaná, zrníček zbavená rajčata nasekaná na kousíčky a hrst nasekané petrželky. Na prkénku tatarák nasekáme nožem a potom ještě ručně promícháme. Nakonec přilijeme citronovou šťávu.

2

Pomocí dvou lžic tvarujeme na talířky bochánky tataráku, které pokapeme olivovým olejem.

Poznámka

Podáváme s opečenou bruschettou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept