Recept

Povidlová omáčka k masu a uzeninám

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 6154

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Povidla švestková
1 polévková lžíce Rum
1 špetka Sůl
30 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 409 kcal
Kilojoule 1 713kJ
9% Sacharidy 31 g
42% Tuky 32 g
7% Sodík 139 mg
1% Bílkoviny 1 g

Povidlová omáčka k masu a uzeninám postup přípravy receptu:

1

Rozvaříme povidla ve 2,5 dl vody na hladkou řídkou kaši.

2

Zahustíme světlou jíškou z másla a mouky.

3

Dle chutí osolíme a osladíme. Můžeme přidat i lžíci rumu a špetku skořice.

4

Tato omáčka je oblíbená k vařenému uzenému masu s knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept