Jednoduchý recept

Jogurtová pomazánka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 61556

Ingredience

50 g Lučina
50 g Smetanový jogurt z Valašska
1 špetka Sůl
50 g Tavený sýr
1 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 70 kcal
Kilojoule 291kJ
0% Sacharidy 1 g
8% Tuky 6 g
4% Sodík 83 mg
6% Bílkoviny 3 g

Jogurtová pomazánka postup přípravy receptu:

1

Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a skořápku oloupeme. Vejce poté nakrájíme na malé kousíčky.

2

V misce smícháme jogurt, sýr Lučina a tavený sýr. Do směsi nasypeme vejce, mírně osolíme a řádně promícháme.

Poznámka

Tuto pomazánku používáme na tmavé pečivo nejlépe při přípravě jednohubek.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept