Jednoduchý recept

Pečená žebra na soli

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 61565
Kategorie: Maso

Ingredience

1 polévková lžíce Grilovací koření
10 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Sůl
1 kg Vepřová žebra
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 727 kcal
Kilojoule 3 042kJ
0% Sacharidy 0 g
82% Tuky 61 g
34% Sodík 677 mg
72% Bílkoviny 40 g
Pečená žebra na soli

Pečená žebra na soli postup přípravy receptu:

1

Žebra omyjeme pod tekoucí vodou a z obou stran nasolíme a okořeníme. Po té je dáme na plech, polijeme je z vrchu olejem a podlijeme je vodou.

2

Při pečení žebra otáčíme a podléváme výpekem, aby se nepřipekla. Žebra pečeme do měkka a do zlatova.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept