Jednoduchý recept

Čokoládové bochánky obalované v moučkovém cukru

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61660

Ingredience

Těsto
250 g Cukr krupice
350 g Mandle mleté
75 g Mouka pšeničná hladká T 650
30 g Strouhanka
0,3 kávová lžička Tresť mandlová
3 ks Vejce slepičí
125 g Čokoláda hořká
Na obalení
100 g Cukr moučkový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 478 kcal
Kilojoule 2 000kJ
14% Sacharidy 52 g
34% Tuky 25 g
3% Sodík 53 mg
20% Bílkoviny 11 g

Čokoládové bochánky obalované v moučkovém cukru postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme vejce s cukrem do pěny. Přimícháme nastrouhanou čokoládu, mleté mandle, hladkou mouku, strouhanku a mandlovou tresť. Hmotu necháme chvíli odpočinout.

2

Potom z hmoty tvarujeme kuličky velikosti vlašského ořechu. Obalíme je v moučkovém cukru, aby byly celé bílé.

3

Obalené kuličky urovnáme na plech vyložený pečicím papírem. Dáme je dál od sebe, rozpečou se.

4

Pečeme v troubě vyhřáté na 150°C asi 20 minut. Po upečení necháme vychladnout.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept