Pusinky jako vosí hnízda

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
268 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
16 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílky vyšleháme na sníh a postupně zašleháváme cukr a vanilkový cukr. Sníh má být pevný a lesklý. Opatrně do něj nakonec vmícháme nastrouhanou čokoládu a jemně nasekané mandle.
  • 2
    Na plech vyložený pačicím papírem pomocí dvou lžiček nanášíme hrudky sněhu dostatečně daleko od sebe.
  • 3
    Cukroví pečeme v troubě vyhřáté na 130°C asi 40 minut. Po upečení necháme pusinky vychladnout a potom je opatrně uvolníme z pečicího papíru stěrkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.