Jednoduchý recept

Pařížské řezy

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6172

Ingredience

150 g Cukr moučkový
1 ks Cukr vanilka
1 polévková lžíce Kakao - prášek
100 g Mouka pšeničná hrubá
50 g Máslo čerstvé
0,5 ks Smetana 12% (konzumní)
2 ks Vaječný žloutek slepičí
5 ks Vejce slepičí
150 g Čokoláda hořká

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 493 kcal
Kilojoule 2 064kJ
16% Sacharidy 58 g
33% Tuky 24 g
4% Sodík 79 mg
20% Bílkoviny 11 g

Pařížské řezy postup přípravy receptu:

1

Přivedeme k varu sladkou smetanu, žloutky a strouhanou čokoládu. Po vychladnutí vmícháme tuhý sníh ze dvou bílků.

2

Zbytek vajec ušleháme s moučkovým a vanilkovým cukrem do zhoustnutí.

3

Po vychladnutí vmícháme mouku s rozpuštěným máslem a kakaem a nakonec vmícháme tuhý sníh.

4

Těsto nalijeme na vymazaný plech a pečeme.

5

Vychladlé rozpůlíme, první plát potřeme krémem, přiklopíme druhým a pocukrujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept