Jednoduchý recept

Kuřecí roláda v srnčím hřbetu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61734

Ingredience

1 kávová lžička Grilovací koření
600 g Kuřecí prsa
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprikové lusky čerstvé
100 g Salám Vysočina
150 g Sýr Eidam cihla 40%
0,5 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
100 g Šunka uzená

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 685 kcal
Kilojoule 2 867kJ
0% Sacharidy 2 g
33% Tuky 25 g
12% Sodík 249 mg
78% Bílkoviny 44 g

Kuřecí roláda v srnčím hřbetu postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa naklepeme, mírně osolíme, okořeníme mletou paprikou a grilovacím kořením.

2

Formu na srnčí hřbet vyložíme pečicím papírem. Na dno urovnáme polovinu připraveného masa. Na maso položíme plátky šunky, sýru, nakrájené papriky a natvrdo vařeného vejce. Vše zalijeme rozkvedlaným vejcem. Dále přidáme plátky salámu a přikryjeme zbylým masem, které na okrajích přimáčkneme, aby se spojilo s masem vespod formy.

3

Roládu pečeme v troubě vyhřáté na 200°C asi 30 minut, potom ji vyklopíme na plech a dopékáme v troubě ještě 15-20 minut.

4

Před podáváním krájíme roládu na plátky.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept