Jednoduchý recept

Pyré z jablíčka a hrušky

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (52%)
ID receptu: 61773

Ingredience

2 ks Hrušky
2 ks Jablka
1 špetka Skořice mletá
4 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 79 kcal
Kilojoule 332kJ
6% Sacharidy 21 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 1 mg
1% Bílkoviny 1 g

Pyré z jablíčka a hrušky postup přípravy receptu:

1

Jablka a hrušky omyjeme, oloupeme, rozkrojíme a zbavíme jadřinců. Pokrájíme je na malé kousky, dáme je do rendlíku, přimícháme špetku skořice, přidáme 4 lžíce vody a pomalu, pod pokličkou ovoce dusíme doměkka přibližně 10 minut.

2

Měkké ovoce rozmixujeme tyčovým mixérem na pyré, které podáváme mírně teplé i vlahé.

Poznámka

Hrušky a jablka vybíráme pro dětskou výživu vždy zralé a sladké. Ovocné pyré podáváme dětem od 6 měsíců. Skořice se může vynechat, ale je zdravá.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept