Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 61825

Ingredience

Těsto
180 g Cukr moučkový
60 g Ořechy vlašské
60 g Pšeničná mouka hrubá
6 ks Vejce slepičí
1.náplň
170 g Cukr moučkový
2 polévková lžíce Kakao - prášek
250 g Máslo čerstvé
2 ks Vaječný žloutek slepičí
2.náplň
200 g Cukr moučkový
200 g Ořechy vlašské
150 ml Rum
Poleva
50 g Máslo čerstvé
100 g Čokoláda na vaření
Řezy opilý Izidor
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá
30 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 654 kcal
Kilojoule 2 734kJ
15% Sacharidy 55 g
58% Tuky 44 g
2% Sodík 45 mg
15% Bílkoviny 8 g

Řezy opilý Izidor postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme sníh a postupně zašleháme žloutky, cukr, mouku a mleté ořechy.

2

Těsto rozprostřeme na máslem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech. Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

3

Příprava 1. náplně: Žloutky utřeme s cukrem, máslem a kakaem. Náplň rozetřeme na upečený, vychladlý korpus.

4

Příprava 2. náplně: Mleté ořechy smícháme s cukrem a rumem na pastu, kterou naneseme na 1. náplň.

5

V horké vodní lázni rozpustíme čokoládu s máslem. Polevou přelijeme moučník a necháme ztuhnout.

6

Do podávání necháme v chladu, potom krájíme na řezy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept